Nandagiri Hills - Abhishek Tibrewala  

Nandagiri hills

Set atop a hill, this site has a picturesque south side. Although the design faces the view, each part of the residence is made worthwhile by providing features unmatched in any other residences of such a cadre. With a material palette of stone and wood, the look of the building as well as the interiors is kept rustic yet sleek.

The distinguishing feature of every space in this residence is the double skinned pocket of green space dividing the personal and public zones. This buffer not only provides privacy from the adjoining buildings but also gives the much needed garden space in the concrete habitats.

Revolutionizing the shift from stand alone houses to apartments, this building will set a high standard for premium residences with a contemporary look and feel.